Home » , » CUTIT SCAFANDRU / CUTIT PESCARESC

CUTIT SCAFANDRU / CUTIT PESCARESC



CUTIT DE SCAFANDRU / CUTIT DE PESCAR   
     Va prezint un cutit de scafandru , dar totodata este si un cutit de pescar. Producator FOX-Outdoor.  Atat teaca cat si manerul sunt de culoare verde fosforescent. Astfel chiar daca il veti scapa in apa (nu foarte tulbure) il veti gasi destul de usor.



      Manerul este din plastic dur dar si cauciuc pentru o aderenta foarte buna chiar si in mediu umed. Este prevazut cu o garda de protectie, pentru a impiedica alunecarea mainii spre lama.
     Lama este din otel inoxidabil, pe o parte are tais normal iar pe cealalta parte are seratii. Prezinta si un tais special cu care puteti taia sfoara, navod sau guta.
    O caracteristica importanta a acestui cutit o prezinta lama care se continua si in maner, fiind prinsa cu un cap metalic foarte folositor pentru a sparge sau pentru a zdrobi.
cutit de picior


   Teaca este din plastic dur, cu buton de blocare a cutitului. Prezinta o fanta in partea de jos pentru a facilita scurgerea apei. Are sistem de prindere pe picior prin 2 curele de cauciuc.
cutit pescaresc Lungimea totala a cutitului este de 27cm iar lungimea lamei este de 14cm. Impreuna cu teaca cantareste 291gr iar doar cutitul separat cantareste 206gr.
Share this article :

Tactical Hunting Torch Usb Rechargeable

Flag Visitors

Flag Counter