Home » , » Prosop microfibra

Prosop microfibra



               Prosop microfibra de la Highlander.
    Prosop microfibra - este foarte usor si compact. Cantareste doar 262gr si absoarbe dublul greutatii sale.  Vine ambalat intr-o gentuta mica ce are sistem de prindere la centura sau se poate agata cu ajutorul unei carabine.


        Prosopul este fabricat din poliester microscopic si poliamida, ceea ce il face sa absoarba de 5 ori mai mult lichid decat un prosop din bumbac. Iar uscarea este foarte rapida. Husa pentru transport, are o parte cu plasa pentru a facilita uscarea prosopului chiar daca este impachetat. In testul facut, dupa stoarcere, uscarea completa a durat cca 25 min.


        Prosopul din microfibra este moale la atingere si hipo-alergic. Pentru curatare este necesara doar apa. Datorita tratamentului anti-bacterial nu retine mirosurile nepalcute. O alta calitate este aceea ca nu se sifoneaza chiar daca este stors.  Il puteti gasi pe mai multe dimensiuni:
40x90   60x125   100x124   124x140
     De asemenea pe piata exista mai multi producatori, momentan le-am testat doar pe cele de la Highlander pe care le si recomand.
     Ocupa foarte putin spatiu in bagaje si se usuca foarte repede chiar daca nu este expus la soare.  Un prosop din microfibra este ideal pentru iesirile in natura, la pescuit, la mare, la munte.
Share this article :

Tactical Hunting Torch Usb Rechargeable

Flag Visitors

Flag Counter