Home » , , , , , » Briceag KUDU - Cold Steel.

Briceag KUDU - Cold Steel.

      Briceag KUDU - Cold Steel.   Este printre cele mai ieftine bricege de la Cold Steel, dar foarte rezistent. Fabricat in China, este inspirat dupa bricegele din Africa de Sud, dar cu mult superior acestora.
      Are o lama din otel inoxidabil german 4116.  Este tratat termic pentru o duritate RC 56-57, acest otel se ascute foarte usor si se toceste greu.

Cutit Kudu Cold Stell

     Manerul este din Zy-Ex si contine 43% sticla ceea ce il face sa fie foarte rezistent. Textura manerului imita lemnul, cu mici striatii pentru o priza cat mai buna. Prezinta un ornament din otel ce simbolizeaza coarnele antilopelor Kudu.


   
      Acesta este un briceag de buzunar, dar in momentul in care il veti deschide, veti avea un cutit in toata regula. Cu un sistem de blocare indelung testat de cei de la Cold Steel, briceagul Kudu se numara printre cele mai sigure bricege. Acest briceag nu se va inchide accidental. Pentru inchidere trebuie tras inelul de siguranta.

sistem de blocare briceag kudu

     Are dimensiuni reduse precum un briceag, dar calitativ este peste multe cutite nult mai scumpe.  Poate fi  folosit ca briceag de vanatoare, pescuit sau in orice activitate outdoor, indiferent de cat de dura este.

blocare briceag kudu    Dimensiuni:

- Lungime lama 10.7cm
- Lungime maner 14.5cm
- Lungime totala 25.2cm
- Grosime lama 2mm
- Greutate 78gr
- Latime lama 21gr


Share this article :

Tactical Hunting Torch Usb Rechargeable

Flag Visitors

Flag Counter