Home » , , , , » Mapa impermeabila

Mapa impermeabila

         MAPA IMPERMEABILA, asta o sa va prezint astazi. O mapa impermeabila de la Hightlander de 12 cm x 16,5 cm. Are inchidere cu arici (velcro) destul de simpla dar sigura. Este din PVC si are greutatea de 22 gr. Mapa prezinta un snur de siguranta care se poate inlocui cu unul ceva mai lung in functie de necesitati.


        Ca sa o pot scufunda,  pentru a-i face testul  a trebuit sa scot tot aerul din interior si sa introduc ceva plumb.  Este de preferat ca in interior sa fie lasat aer, asta o va face sa pluteasca in cazul in care o scapati accidental sau o pierdeti.  
        Din punctul meu de vedere  a trecut testul la care a fost supusa.  In functie de vreme,  temperatura si de mediul in care este folosita poate sa intervina condensul. De aceea trebuie sa aveti  grija daca o folositi pentru acte. 







Share this article :

+ comentarii + 3 comentarii

Mirela
28 iulie 2013 la 12:06

Buna, weekend-ul trecut am fost la mare. Am decis sa ne dam cu banana, impreuna cu cativa prieteni. Zis si facut.O mare problema a fost atunci cand mi-am dat seama ca am ceva bani in plus si nu doar atat. M-am trezit ca am si telefonul cu mine. M-am umplut de nervi dar m-a scos un prieten din incurcatura. Avea la el o mapa sau husa impermeabila de genul
celei din filmulet. Tin sa va spun ca este ideala. Poti sa vezi cine te suna si sa-i inchizi, poti sa ti bani si chiar acte cred. Oricum nu a intrat apa in ea, unde mai pui ca si plutea. O recomand cu incredere.

Anonim
4 septembrie 2013 la 01:45

de unde se poate achizitiona?

Trimiteți un comentariu

Tactical Hunting Torch Usb Rechargeable

Flag Visitors

Flag Counter